Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• С Ники ( Ферариста ) се разминахме миналата събота около 17:00 между Чирпан и Ст . Загора . Бях с моята кола ( жълта 145 ) .
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• Мда, мернах една в тютюнев цвят, вероятно ти си бил.....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Аз чак в огледалото те видях
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщение
          Скорошно оздравяване на твоята 'убавица ти пожелавам, гадна работа ...
          А Бонев пак нещо се подвизаваше днес по Нишава, тъкмо му видях новата емблема, бях пеша пък той беше паркирал там На 20 метра зад него пък беше станало ПТП, по Нишава и Битоля постоянно се отнема предимство, през ден инциденти ...
          Там ми е работата, на Искърски пролом. Друтия път като минеш дрънни един тел да пием по кока... 0888 511 533
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

• Колегата Калоян вече за трети път тази седмица - около 18.00 до новата Била в "Изгрев".
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm, Alfa Romeo Arna 1.2, Alfa Romeo 156 2.4 JTD ex, Alfa Romeo GTV 2.0V6 ex,Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex, Alfa Romeo Sprint 1.5 ex, Alfa Romeo Arna 1.3 ex, Alfa Romeo 155 1.7TS ex, Alfa Romeo 156 1.8TS ex

Comment

• Някой май ми е станал съсед в Борово - синя 145-ца - РВ1956МА, доколкото го запомних.
              GTV 2.0 TS '95
              Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

• Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщение
                около 14ч 156 бордо ВТ4730..
                .....
                аз бях под прикритие със другата ми кола син голф 3 без клаксон за момента и нямаше как да свиркам дано някой от изброените е бил съфорумник и да си признае
                Stenli

Мен си ме пропуснал Вчера следобяд бях в пети

П.С. Какви са тези Голфове
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Сутринта на околовръстното и Борис сива 156SW СА0205**. Колегата го засичам за втори път да си чете вестника в ливадата.

(Тук съм го снимал http://clubalfaromeo.com/forum/showt...944#post600944)
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                  BMW 316 Compact '95

Comment

• черна 146 с хасковска регистрация, днес до автогарата в Стара Загора около 13 часа?
                    sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                    Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• ха сега кой си познава количката? както и черна 145 с клубен стикер в Софето в дружба 2 днес към 2 часа?
                      Last edited by qkimov; d.m.y г., 17:43.
                      Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
                        ха сега кой си познава количката? както и черна 145 с клубен стикер в Софето в дружба 2 днес към 2 часа?
                        Този с черната 145 в Дружба може да съм бил и аз, но като тръгвах не видях алфи около мен
                        --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                        sigpic

Comment

• нямаше,нямаше ама имаше един опел мерива сив който аз карах и одих да го регистрирам. бях в на майка ми апартамента,блок 218 и на огледалото те видях че имаш стикер на стъклото

Comment

• Много алфи в този Сандански и по пътя видах толкова доста 155-ци. И една 145-ца синя доста грубо ми засече пътя ама няма проблеми

ПРед хотела ми в Сандански имаше форумна 146-ца с номер Е1847

Днес в паркина на хотела един ТЪПАК с АСКОНА така силно ми удари колата, че чак чух удара. Направо беше приятно събуждане придружено с алармата ми.

След обед пък съм спрял в Сандански пред РПУ-то в еднопосочната им уличка и полицая дава назад някакво БМВ и само виждам как вратата му почти опира в огледалото ми в следващия момент хруууп и ми сви огледалото.
                            Нищо му нямаше ама на нищо не приличаше тва.
                            Last edited by The_Game; d.m.y г., 16:09.
                            sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Днес към 15:00 на детелината от Бул.България за околовръстното сиво ГТВ с рег СА2191**.Много я напили колега да си признава кой е.
                              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• СА2349**
                                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                                sigpic

Comment

Working...
                                X